KAKKER bus naar bekerfinale op 30/4/2023: KV Mechelen – Royal FC Antwerp

Just gelek veurige kier gon we vaneir de Heizel overvalle!

KAKKER ga terug bussen inleggen naar ginder.

Oepstappen doen we aan ShopWeDo (Egide Walschaertsstraat 22). Er is da genoeg pleuts veu eulle otto’s en velo’s te zette.

Er zal zoals veurige kier oek een klein feesje aan vooraf gaan tot de bus vertrekt en we brengen ulle oep tijd nor het fandeurp zodat ge daar oek nog wa kunt fiesten. (we gon zoewisoe vruger vertrekke dan veurige kier)

Wilde meegaan? Koept dan ma rap a tickette.

Program:

9u: start fiesje aan ShopWeDo
10u30: beginne oepstappen op de bussen
10u45: vertrek bussen naar Brussel
18u: vertrek bus naar Mechelen

OPGELET, LEES DIT ZEKER!!!

Voorlopig verkopen we enkel bustickets omdat de prijs en beschikbaarheid van de matchtickets nog niet geweten is. Van zodra dit geweten is gaan we proberen een groepsticket te kopen zodat we allemaal samenzitten in het sfeervak.

Ben je KVM abonnee? Dan kan je je busticket al gerust kopen. In principe geraak je dan altijd aan een match ticket. Is het niet via ons dan kan je je ticket als abonnee desnoods zelf gaan kopen in de ticketshop.

Ben je geen KVM abonnee? Dan ben je niet zeker van een match ticket. Je kan via deze link dan op eigen risico je busticket kopen. Mocht je dan toch niet aan een ticket geraken kunnen we je wel NIET terug betalen.

Bussen zijn amper te vinden zijn en erg variëren in prijs, bij afzeggingen moeten wij dit dus zelf uit eigen zak bijleggen. (Je kan je busticket uiteraard altijd doorverkopen.)

Wij houden jullie op de hoogte i.v.m. de ticketregeling.