Over ons

From one KAKKER to another KAKKER

Welkom bij KAKKER. Een webshop met merchandising die volledig in het teken staat van de geuzenaam die wij als KV Mechelen supporters gekregen hebben. Tussen de gesigneerde truitjes van Preud’homme, Piet Den Boer en co worden al onze creaties bedacht, gemaakt en verzonden. Veu en deu echte Kakkers dus. 

Wat in 2019 oorspronkelijk begon met het maken van KAKKER truien voor op de bus naar de bekerfinale, groeide voor we het wisten snel uit tot een haast complete webshop voor fans van onze “KaVee”.

Altijd in stijl naar de match van Geel en Rood dus. Proud to be ne KAKKER! 

Supportersinitiatieven ondersteunen

Maar we willen meer doen dan enkel merchandising verkopen. Door het snelle succes van onze webshop zijn we ook in gaan zien dat er nog veel meer van dat soort “uit de hand gelopen” initiatieven zijn. Meestal opgestart door vrijwilligers met een groot hart voor onze club. En daar willen we iets voor doen.

Zo lanceerden we in 2020 voor het eerst een limited edition supporterssjaal. Van dit collectorsitem werden slechts 250 genummerde stuks gemaakt waarbij een deel van de opbrengst aan de Malinwa Harmonie werd geschonken. Als gevestigde waarde spelen zij al bijna 100 jaar livemuziek tijdens iedere thuismatch. Aangezien zij hun werking volledig zelf financieren, gaven we hen graag een extra duwtje in de rug.

En dat willen we meer doen. Waarom niet regelmatig nieuwe producten in beperkte oplage ontwikkelen? Om zo met een deel van de opbrengst ook andere supportersinitiatieven en het sociale weefsel rond de club, dat meestal op eigen middelen is aangewezen, te ondersteunen. 

Daar staan we voor als we zeggen: “From one Kakker to another Kakker”.

Ken je zelf een leuk initiatief rond onze club? Vertel het ons.